آلزایمر زودرس در سن جوانی برای برخی افراد با نشانه‌های جزئی بروز می‌کند که اغلب نگران کننده هستند و ناامیدی را در بیمار به وجود می‌آورد. بیشتر مردم تصور دارند که بیماری آلزایمر مختص به سنین بالا و دوره‌های میانسالی به بعد است اما این طرز فکر اشتباه بوده و بهتر است بدانید که آلزایمر زودرس در کمین جوانان است.

آلزایمر در جوانی

آلزایمر زودرس که با نام آلزایمر جوانی نیز شناخته می‌شود، به دلیل اینکه دور از ذهن است، دارای تشخیص سخت و تقریباً دشوار است. ممکن است که در ابتدا پزشک این نظریه که فرد دارای علائم آلزایمر شده است را کنار بگذارد و بررسی‌های دیگر انجام دهد.

آلزایمر زودرس بسیار سریع‌تر بر عملکرد مغز بیماران جوان تاثیر گذاشته و کاهش قدرت تمرکز و اختلال در حافظه را سریع‌تر رقم می‌زند.

آلزایمر زودرس
آلزایمر زودرس

در این مطب به صورت کامل به این بیماری پرداختیم تا در صورت بروز و احساس هرگونه از نشانه‌های آن بدون از دست دادن زمان به بهترین متخصص مغز و اعصاب جهت پیگیری‌های بیشتر مراجعه نمایید.

نشانه‌ های آلزایمر زودرس در جوانی

آلزایمر در هر رده سنی بر عملکرد‌های طبیعی فرد تاثیر می‌گذارد و اگر به آن بی‌توجهی شود، بر زندگی روزمره فرد تاثیرات منفی خواهد گذاشت. اگر در سنین جوانی خود احساس کردید که به علائم آلزایمر زودرس دچار شدید، باید بدون هیچ درنگی به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کنید اما توجه داشته باشید که در بیان این نشانه‌ها اغراق نکنید.

  • از دست دادن تمرکز و حافظه
  • اختلال در حل مسائل همیشگی
  • چالش در انجام وظایف معمول
  • درک نادرست یا اشتباه از گذر زمان
  • مشکل در انتخاب و تصمیم گیری
  • اختلال در جمع صورت حساب‌های ساده به طور ناگهانی
  • قرار دادن وسایل در مکان‌هایی که بعد دچار فراموشی آنها شوید.

به طور کلی ممکن است که شما علائم دیگری از این قبیل را احساس کنید و به همین دلیل اگر متوجه موضوع خاصی شدید، به پزشک مربوطه مراجعه نمایید تا بررسی و معاینات لازم انجام شود.

دلایل ایجاد آلزایمر زودرس

دلایل ایجاد آلزایمر زود هنگام به طور دقیق مشخص نشده است اما عوامل مختلفی در بروز این بیماری نقش دارد. یکی از دلایلی که موجب می‌شود تا فرد به آلزایمر زودرس دچار شود، جهش‌های ژنتیکی است که در ادامه اشاره می‌شود. این ژن‌ها ممکن است از نسلی به نسل دیگر انتقال یابند و شیوع آلزایمر در سنین جوانی را برای برخی افراد خانواده افزایش دهند. بنابر این دانستید که اگر در سابقه خانوادگی فرد شخصی وجود داشته باشد که به آلزایمر مبتلا شده باشد، احتمال ابتلای دیگر افراد خانواده نیز بیشتر از سایر افراد معمولی است.

  1. ژن بیان کننده پروتئین پیش‌ساز بر کروموزوم 21
  2. ژن بیان کننده پرسنیلین 1 بر کروموزوم 14
  3. ژن بیان کننده پرسنیلین 2 بر کروموزوم 1

انواع آلزایمر زودرس

آلزایمر زودرس بسته به شدت و میزان علائم آن، انواع مختلفی دارد که مهم است تا هر یک از آنها در مراحل ابتدایی تشخیص داده شوند. درمان آلزایمر زودرس با دستگاه آر تی ‌ام اس بسیار برای بیماران کمک کننده است زیرا هیچ عوارضی برایشان به همراه ندارد و توسط متخصص مغز و اعصاب انجام می‌شود و ایمن است. این روش درمانی به سرعت جلوی پیشرفت بیماری را می‌گیرد و سبک بیماری را با کندی رو به رو می‌کند.

آیا میتوان از آلزایمر جوانی جلوگیری کرد؟

بسیاری از افراد جوان که در سابقه خانوادگی خود این بیماری را داشته‌اند، نگرانی‌های زیادی داشته و به دنبال این هستند که ببینند آیا می‌توان از آلزایمر در سنین جوانی جلوگیری کرد یا خیر؟ باید بدانید که متاسفانه نمی‌توان از شیوع آلزایمر زودرس جلوگیری کرد اما به طور کل داشتن یک زندگی با عادات سالم راهکاری برای کند شدن پیشرفت بیماری است. با تشخیص علائم آلزایمر جوانی می‌توانید هر چه سریع‌تر برای استفاده از دستگاه rTMS مراجعه داشته باشید و از نتایج درمانی این تکنیک پیشرفته بهره ببرید.

چطور آلزایمر زودرس تشخیص داده میشود؟

روش‌های تشخیص آلزایمر زودرس، انجام معاینات پزشکی و معاینات عصبی است که در کنار این موارد باید سابقه پزشکی فرد نیز بررسی گردد. ممکن است که انجام سی تی اسکن و یا ‌ام آر آی نیز توسط پزشک مغز و اعصاب تجویز گردد.

درمان آلزایمر زودرس در جوانان

با مراجعه به متخصص مغزو اعصاب ابتدا بررسی‌های لازم در زمینه میزان شدت و نوع آلزایمر زودرس شما انجام می‌شود و سپس تعداد جلسات استفاده از دستگاه آر تی‌ام اس مشخص می‌شود. در کنار استفاده از این روش پیشرفته درمانی، ممکن است از دسته دارو‌هایی نظیر دونپزیل، گالانتامین، ممانتین و سایر موارد استفاده شود تا علائم بیماری با سرعت و موفقیت بیشتری کنترل گردند. این بیماری اختلال شدیدی در روزمرگی فرد ایجاد می‌کند، بنابراین بهتر است که حتماً پیگیری لازم در زمینه درمان انجام شود.

امید به زندگی بیماران آلزایمر زودرس چقدر است؟

به طور کلی آلزایمر خصوصاً در سنین جوانی تهاجم بسیاری داشته و با سرعت بیشتری پیشرفت می‌کند. میانگین امید به زندگی این بیماران حدود 8 تا 15 سال است اما در صورتی که روند درمانی پیش گرفته شود این میانگین متفاوت خواهد شد.

سمت راست کمترین امتیاز و سمت چپ بیشترین امتیاز است.
[تعداد امتیازها 1 عدد و میانگین امتیازها 5]

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *